tussen

Referenties Loungekussens

 

naar-referentiesTuinmeubelen worden, meer dan binnenmeubels, sterk bepaald door persoonlijk smaak en de situationele omstandigheden (soort en aard van het buitenleven en de plaatsingsmogelijkheden). Dit is veelal de aanleiding dat tuinmeubels op maat worden gemaakt. Het gebruik van kussens zal om die zelfde reden maatwerk moeten worden. Outdoorloungekussens is gespecialiseerd in het op maat maken van al uw tuinmeubelkussens en hoe we dat doen kunt u zien in een grote verscheidenheid aan outdoormeubelen en de buitenkussens die wij daarvoor gemaakt en geleverd hebben.

We hebben een uitgebreide collectie van onze producten voor u ter beschikking. Zo krijgt u een indruk van de op maat gemaakte en persoonlijke mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wilt u aanvullende informatie over deze producten, laat ons dan even via het contactformulier weten welke opstelling (foto) het betreft. Hierbij graag het nummer van de foto vermelden. Klik op de Foto Galerie voor het uitgebreide overzicht van tuinmeubels (tuinbanken en tuinstoelen) en de daarvoor op maat gemaakte loungekussens.

Daarnaast zijn we trots op onze inbreng in het SBS 6 TV programma 'Robs Grote Tuinverbouwing'. In aflevering 11 (10 november 2012) heeft o.m. outdoorloungekussens gezorgd voor een nieuwe aankleding van de outdoorloungeruimte bij de brandweer Zwolle. Een fragment van deze uitzending met daarin onze producten ziet u hier.