tussen

Prijzen Loungekussens

offerte aanvraagDe prijzen van (outdoor)loungekussens zijn afhankelijk van verschillende factoren, te weten:

  • Stofsoort;
  • Kussendikte;
  • Afmetingen;
  • Vorm;
  • Soort en kwaliteit schuimrubber.

Vanuit commercieel oogpunt is het vrij eenvoudig een aantrekkelijk geprijsd product te leveren. De slogan 'wij zijn de goedkoopste', zullen wij echter niet gebruiken. De kwaliteit van de gebruikte stof kunt u zelf bepalen door te kiezen uit de leverbare producten. De vulling echter, is in veel gevallen het onzichtbare comfort component. Het schuimrubber bepaalt uiteindelijk het zitcomfort (voor nu en later). Deze duurzame kwaliteit leveren wij door alle kussens volledig te vullen met het soort schuim wat u kiest. Standaard gebruiken we polyether schuimrubber als vulling dat een soortelijk gewicht heeft van 35 kg/m3 (SG35) (zonder andere materialen te gebruiken als opvulling). Voor meer comfort en een langere levensduur (b.v. bij intensief gebruik) kunt u bij ons ook kiezen voor Koudschuim of Pantera. Zie onze kussens pagina voor meer informatie over deze schuimsoorten.

Met deze garantie voorwaarden, waarin ook het vakmanschap en het maatwerk van de afwerking zit opgesloten, kunnen wij leveren voor een zeer aantrekkelijke prijs. U zult dat zelf kunnen beamen als u op de juiste wijze gaat vergelijken. Kijk ook even bij onze tips als het gaat om juist vergelijken.

Omdat de praktijk leert dat elk “meubelstuk” zijn eigen afmetingen kent en U bepaalt welke stof er op de kussens moet komen, is het logisch dat deze persoonlijk wens ook een persoonlijke reactie oplevert, waarbij wij kunnen meedenken en adviseren. U kunt uw wensen en aanvullende vragen invullen en een persoonlijke prijsopgave tegemoet zien als u een vrijblijvende offerte aanvraagt. Voor aanvullende vragen en informatie is uiteraard telefonisch contact mogelijk. Toch liever eerst kennis nemen van- en bij ons bedrijf? Dat kan ook! Neem dan contact op voor een afspraak.