tussen

Kussens collectie

 

Hieronder een uitgebreid overzicht van de kussens die wij in onze standaard collectie hebben en waar u uw keuze uit kunt maken. Uiteraard biedt ons atelier ook de mogelijkheid in te spelen op uw specifieke wensen. Daarvoor kunt u bellen of via het contactformulier uw wensen kenbaar maken. Door op het betreffende kussen te klikken ziet u meer kussen details.

Ongeacht uw keuze, worden kussens altijd passend op maat gemaakt op de afmetingen van uw loungebank (voor zowel de zit- als de rugkussens)


Denk bij maatwerk ook aan uw (bedrijfs)logo geborduurd op de kussens!


Op het offerteformulier kunt u uw keuze invullen om te komen tot een prijsopgave van de door u gewenste combinatie (soort bank, afmetingen, gewenste stof en soorten kussens.
   
Zitkussen standaard
zit standaard t Standaardkussen is genaaid met naad aan de zijkant. Hoeken worden afgenaaid. Rits is aan de achterkant verwerkt. Kussen is keerbaar.
Rugkussen standaard
rug standaard t Uitvoering: idem als zitkussen standaard. Kussen is keerbaar.
Zitkussen plus
zit plus t Zitkussen plus wordt genaaid met een rand. Hierdoor krijgt het kussen een andere uitstraling dan de standaarduitvoering. Kussen is keerbaar.
Rugkussen plus
rug plus t Uitvoering: idem als zitkussen plus. Kussen is keerbaar.
Zitkussen deluxe
zit deluxe t Zitkussen wordt genaaid met biezen aan de onder- en bovenzijde (voor een luxe uitstraling). Biezen kunnen in contrasterende kleur worden toegepast voor een speels effect. Kussen is keerbaar.
Rugkussen deluxe
rug deluxe t Uitvoering: idem als zitkussen deluxe. Kussen is keerbaar.
Rug Sierplofkussen
rug sierplof t Kussen wordt genaaid met de naad aan zijkant/bovenkant. Hoeken worden afgenaaid en de rits is aan de onderkant verwerkt. Kussen is keerbaar.
Boxplof kussen
boxplof t Boxplofkussen is gevuld met comforelvulling. Kussen wordt genaaid met een rand (idem als zitkussen plus). Kussen is keerbaar.
Boxplof hoekkussen
boxplofhoek t Uitvoering: idem als boxplofkussen, maar dan hoekuitvoering (1 zijde is schuin). Kussen is keerbaar.
Trapezium rugkussen
rug trap t Rugkussen, waarbij het schuim schuin gesneden is. Rits is aan de onderkant verwerkt en het kussen is niet keerbaar door de schuine zijde.
Sierkussen
sier t Sierkussen heeft diverse afmetingen. Bij de sierkussens naaien we altijd een sierrandje. Dit kan met afwijkende kleur garen gebeuren voor leuk effect. In de hoes zit geen rits en de vulling is wasbaar.
Terraskussen
terras t Zitkussen voor terrasstoelen. Dikte kan aangepast worden. Voor horeca toepassingen is het borduren van een logo mogelijk.
Ligbedkussen
ligbed t Ligbedkussen bestaat uit twee delen die met een flap aan elkaar bevestigd zijn. Kussen is keerbaar en zijn beide voorzien van rits.
Barkruk kussen standaard
barkruk t Barkrukkussen is aan de onderkant voorzien van gaasdoek (voor ventilatie). Kussen is niet keerbaar en kan voorzien worden van elastiek ter bevestiging.
Barkruk kussen plus
barkruk pl t Barkrukkussen op plaat hout. Hout wordt bevestigd op bestaande barkruk.
Sluimerrol soft
sluimerrol soft t Sluimerrol voorzien van losse vulling. Doorsnee ongeveer 20 cm.
Sluimerrol vast
sluimerrol vast t Sluimerrol voorzien van vaste polyether vulling. Doorsnee ongeveer 20 cm
Dubbelkussen
dubbel t Tuinstoelkussen met vaste vulling waarin een siernaad is genaaid. Kussen is keerbaar en niet voorzien van een rits. Dikte schuim is 4 cm. Ter verfraaiing is het kussen voorzien van een sierrand.