tussen

Bedrukken (lounge)kussens.

 

'Outdoorloungekussens' en 'swela-Textile-Evolution' werken samen onder de naam 'Gastvrij' om al uw kussens (maritiem, meubels, out- en indoor) te voorzien van een full colour logo, foto of tekst.

swela logo

Met de methode Transferdrukken worden de kussens voorzien van de afbeelding (foto of tekst) die u zelf aanlevert. Transferdrukken wordt in grote mate toegepast in de textielindustrie, de meest bekende is het bedrukken van T-shirts. Maar ook sportkleding, promotiekleding, tassen en paraplu's zijn bekende objecten met transferdrukwerk.

Transferdrukken van kussens is een toepassing die minder bekend is, ook al omdat de slijtvastheid van deze bedrukking veel meer kwaliteit eist vanwege het gebruik, (je zit er tenslotte op, of tegenaan). Gastvrij staat garant voor een product dat duurzaam en slijtvast is en ook na een grondige reinigingsbeurt z'n oorspronkelijke kleuren behoud.

Wat gaat er aan vooraf
Eerst wordt de kleurstof op papier gedrukt en later door middel van hoge temperatuur en druk overgebracht op stof. Op deze wijze is het mogelijk om haarscherpe afbeeldingen op textiel te drukken. Het voordeel is dat de kleurstof bij dit proces in de vezel wordt opgesloten. Hierdoor is na afloop geen behandeling nodig om de print te fixeren. Bovendien blijven speciale eigenschappen van het doek, zoals vuil- en waterafstotendheid, bewaard. Doordat de kleur in de vezel is opgesloten laat het niet af en kan de stof volgens wasvoorschrift ook prima worden gewassen. Transferdruk is geschikt voor allerlei polyester houdende doeken.

Wat levert de klant
Uiteindelijk bepaalt u als consument en klant wat en hoe de kussens bedrukt moeten worden. De kwaliteit van het eindproduct is mede afhankelijk van de geleverde input. De volgende punten zijn van belang.
• Tekst of foto wordt altijd als afbeelding behandeld;
• De afbeelding wordt aangeleverd in 'Tag Image File Formaat' (TIFF);
• De afbeelding heeft een resolutie van 150dpi;
• De afbeelding wordt op ware grootte digitaal aangeleverd;
• Zorg dat de afbeelding qua formaat op het te bedrukken object past;
• Kies een stofsoort uit waarop de afbeelding gedrukt moet worden;
• Geef exact de locatie aan waar de bedrukking moet komen.
Wie is de klant (doelgroep)
Iedereen die iets functioneels of leuks wil afdrukken op z'n lounge- of meubelkussens, maar in het bijzonder wel;
• De horeca, waar in een relaxte sfeer uw naam blijft hangen;
• In showrooms, waar oog is voor details;
• In de maritieme wereld, waar een persoonlijke foto uw boot verfraait;
• Bij evenementen en beurzen, waar het grote publiek wordt bereikt;
• Maar ook bij u thuis, een foto van de kinderen op uw kussens.

Kortom, voor elk wat wils, voor grote en kleine afnames, we leveren aan particulieren en bedrijven.

Bij 'contact' kunt u nadere informatie opvragen en uw wensen kenbaar te maken door deze in te vullen in het 'contactformulier'. Dat hoeft niet gedetailleerd. Als u globaal aangeeft wat uw wensen zijn en welke informatie u wenst, zullen we contact met u opnemen en vervolgens samen met u, uw wensen in detail uitwerken tot een maatwerkproduct, wat resulteert een geheel vrijblijvende, en concurerende aanbieding (offerte). Uiteraard kunt u ook telefonisch uw vragen stellen.

Maar u kunt ook altijd een bezoek brengen aan ons atelier in Hierden om nader kennis te maken met dit product (zien en te voelen).